گوجه خشک در ایران در انواع متفاوت به طور عمده تولید می شود. این محصولات با توجه به کارایی عالی که در غذا های مختلفی دارند بسیار مورد توجه مشتریان در فصول خاص قرار می گیرند.
گوجه از جمله خوراکی های ضروری برای بدن انسان است که در تمام فصول سال خوب است به مصرف برسد تا تمام انرژی و کالری تولیدی اش به بدن تزریق شود.
تولید گوجه خشک
برای این که از گوجه در فصل غیر استفاده کنیم می توان به دو روش خشک کردن و فریز کردن مدت نگه داری شان را افزایش دهیم. اما در این جا بحث ما گوجه خشک است که روشی بیار عالی می باشد. گوجه های خشک را به دو روش می توان تهیه کرد که هر دو تا در منزل انجام می شود و نیازی به خرید از بازار ها با قیمت گران نیست. فقط کافی است در فصل فراوانی گوجه فرنگی به فکر باشید. روش های خشک کردن گوجه فرنگی خشک شده به قرار زیر است:
- روش اول خشک کردن در آفتاب
- روش دوم خشک کردن در فر
انواع گوجه های خشک
حال اگر در فصلی که گوجه تازه در دسترس بود فراموش کردید و اقدام به خشک کردن این میوه ننمودید قادر هستید آن را از بازار های شهری و اینترنتی خریداری نمایید. زیرا بسیار هستند که به صورت خانگی و یا حتی در کارخانه گوجه های خشک را به طور عمده تولید و بسته بندی می کنند. گوجه های خشک همان طعم عالی گوجه تازه را دارند البته اگر به صورت خوبی خشک شده باشند. چند نمونه از بسته بندی های انواع گوجه خشک عبارتند از:
- بسته بندی گوجه های خشک 400 گرمی
- بسته بندی گوجه های خشک 500 گرمی
- بسته بندی گوجه های خشک 700 گرمی
- بسته بندی گوجه های خشک 900 گرمی
- بسته بندی گوجه های خشک 1000 گرمی
نمایندگی فروش انواع گوجه خشک
گوجه خشک از جمله موادی است که وجودش تا حدودی در غذا ها ضروری می باشد و می تواند جایگزین خوبی برای رب گوجه فرنگی شود. به سبب کارایی عالی این محصولات دارند از بازار فروش خوبی که برخوردار هستند و به همین سبب در بازار ها از طریق نمایندگی های فروش مورد داد و ستد قرار می گیرند. نمایندگی های مورد نظر نقش بسیار مهمی را در معاملات دارند و ر همین جا چند تا از شهر هایی که دارای نمایندگی هستند را نام می بریم که به قرار زیر است:
- شهر تهران
- شهر قزوین
- شهر مشهد
- شهر آبادان
- شهر کرج
انواع گوجه های خشک در ایران
کشور ایران از جمله کشور هایی که به غذا های سنتی بسیار اهمیت می دهد و یک نمونه از مواد اولیه مورد نیاز در آن ها گوجه فرنگی می باشد. این محصول در فصلی که به صورت تازه در دسترس نیست اغلب به صورت خشک شده مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.