قیسی زردآلو چیست ؟ قیسی زردالو در کجا و چگونه تهیه می شود؟ جهت خرید قیسی صادراتی چه مواردی را بایدمد نظر قرار داد؟ چرا باید قیسی زردآلو را از مراکز معتبر تهیه نمود؟
قیسی به نوعی از زردآلو گفته میشود که درشت و شیرین و آبدار بوده و دارای رنگ طلایی می باشد، که در اکثر مناطق ایران خصوصا در استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و همچنین استان سمنان کشت می شود.
طرز تهیه قیسی به اینصورت است که پس از برداشت زردآلو از درخت ،هسته آن را بیرون آورده و در زیر آفتاب به مدت چند روز قرار می گیرد تا درصدی از رطوبت آن کم شود و اصطلاحا نیمه خشک شود سپس آنها را میشویند و در صورتی که بخواهیم قیسی رنگ طلایی خود را حفظ کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد می بایست به آن دود گوگرد زده شود.
جهت خرید قیسی صادراتی باید به مواردی همچون درصد رطوبت، درصد گوگرد زده شده، اندازه قیسی و نوع بسته بندی توجه ویژه داشته باشیم که مورد قبول کشور مقصد باشد و به مشکل خاصی بر نخوریم. به همین علت توصیه می کنیم خرید قیسی صاداتی خود را از مراکز معتبر که تجربه کافی در تولید، فرآوری و بسته بندی محصول را دارند تهیه بفرمایید.
این شرکت مفتخر است که در این زمینه دوستان و تاجرانی که قصد صادرات این محصول را دارند مشاوره و راهنمایی نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.