تولیدی میوه خشک کجاست؟ فرآیند خشک کردن میوه ها در کارخانه های تولیدی انجام می گیرد.این مراکز با انجام همه ی مراحل به صورت دقیق و مرتب، میوه خشک درجه یک را به بازار عرضه می کنند.
میوه ی خشک شده می توان به عنوان آجیل، در سفره های نوروز و یلدا بسیار کاربردی باشد. برای تهیه میوه های خشک شده،رطوبت آن ها را بر اثر گرما می گیرندو اگر این محصولات در جای خشک و خنک و در ظروف درب دار نگه داری شوند می توانند تا 6 ماه ماندگاری داشته باشند.
انواع مواد معدنی در میوه ی خشک
میوه خشک در بازار به دو شکل فله و بسته بندی موجود است که مشتریان براساس نیاز خود، نوع محصول خود را انتخاب می کنند.این میوه ها عبارتند از:
سیب، انجیر، آلو، زردآلو، نارگیل و … تهیه می شود که هرکدام از آنها حاوی ماده ی معدنی خاص خود می باشد.از جمله این مواد معدنی و مورد نیاز بدن می توان به
- سدیم
- پتاسیم
- آهن
- منیزیم
- کلسیم
اشاره نمود.
در واقع می توان میوه های خشک شده را به یک کپسول طبیعی از ویتامین ها، املاح و آنزیم های مورد نیاز بدن، تشبیه نمود.
به عنوان مثال
- گلابی خشک شده: دارای مقدیر زیاد ویتامین C و قند است و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
- موز خشک شده: برای جلوگیری از بیماری های قلبی، سلامتی چشم، استخوان و… استفاده می شود.
- کیوی خشک شده: تقویت سیستم ایمنی بدن را به عهده دارد و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
تولیدی میوه خشک مرغوب
در پروسه ی تولید میوه های خشک در کارخانه های تولیدی چندین مرحله انجام می گیرد که باید دقیق و بدون هیچ گون تغییری باشد.
این مراحل عبارتند از:
- شستن و خرد کردن میوه ها
- خشک کردن میوه: در این فرآیند درجه دما و سرعت خشک کردن بسیار مهم است چرا که در صورت دمای بالا، رنگ محصول تغییر می کند و می سوزد.
- بسته بندی میوه ها: برای بسته بندی این محصول شکل های مختلفی با توجه به نیاز مصرف کننده وجود دارد ولی نکته ای که در همه ی آن ها مشترک می باشد، جلوگیری از ورود رطوبت به بسته بندی می باشد.
قیمت میوه ی خشک درجه یک در بازار
میوه های خشک شده بسته به نوع میوه، بسته بندی و وزن آن، از نظر قیمت طبقه بندی می شوند.
برای دریافت بهترین قیمت ها می توان به سایت ها و مراکز معتبر و فروشگاه های مرکزی پخش خشکبار مراجعه و لیست قیمت را از آنان درخواست نمود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.